• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Foamy - Vendbar 7 Soners Skum Madrass - 160/180 H22CM

  • 5 590,-

På lager ( 1 - 7 dagers leveringstid )
Artikkelnummer: 523
Leverandør: DreamCloud
Del

Produktinformasjon

Drømmer du om en god natts søvn? Da er Foamy den ideelle løsningen for deg! Denne eksepsjonelle madrassen er designet med den nyeste teknologien for å gi deg den mest komfortable og støttende søvnopplevelsen du noen gang har hatt.

Luftig Skum for Optimal Ventilasjon: Foamy er konstruert med spesialutviklet airflow skum, som gir en utmerket luftgjennomstrømning gjennom madrassen. Dette bidrar til å holde deg kjølig og komfortabel gjennom hele natten, slik at du kan våkne opp uthvilt og forfrisket.

7 Soners Design for Skreddersydd Støtte: En av de mest imponerende egenskapene ved denne madrassen er dens 7 soners design. Hver sone er utformet for å gi forskjellige nivåer av støtte til ulike deler av kroppen din. Dette betyr at ryggraden din blir riktig justert, og trykkpunkter elimineres for å gi deg en smertefri søvnopplevelse.

Vendbar Design for Tilpasningsdyktighet: En annen fantastisk funksjon ved Foamy er dens vendbare design. Den ene siden av madrassen er myk og luksuriøs, perfekt for de nettene du ønsker å kose deg og synke ned i mykhet. Den andre siden er fastere og gir ekstra støtte når du trenger det. Du kan enkelt snu madrassen etter dine preferanser eller behov.

Høy Kvalitet og Holdbarhet: DreamCloud produserer madrasser av høy kvalitet, og Foamy er intet unntak. Den er laget med materialer av topp kvalitet som er designet for å vare i mange år fremover. Dette gir deg en pålitelig investering i god søvn og velvære.

Perfekt for Alle Soveposisjoner: Uansett om du foretrekker å sove på ryggen, siden eller magen, tilpasser denne madrassen seg lett til din foretrukne soveposisjon. Den gir den nødvendige støtten og komforten uansett hvordan du liker å hvile.


Spesifikasjoner

StilModerne
UtseendeStoff - Vaskbar Trekk med glidelås
MaterialeSkum, Polyester, bomull
OvermadrassInngår ikke
FasthetsgradMyk / fast
Konstruksjon
7-Soners Skum - Vendbar
SertifikasjonerCertiPUR-US, OEKO-TEX, SGS, EE
StørrelseB-Valgfritt H-22cm L-200cm
Garanti
10 år