• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

DreamLux - 7 Soners Memoryfoam Hybrid Madrass - 160/180 H33CM

  • 7 990,-
  • 6 990,-

På lager ( 1 - 7 dagers leveringstid )
Artikkelnummer: 522
Leverandør: DreamCloud
Del

Produktinformasjon

Når det kommer til overlegen komfort og en himmelsk nattesøvn, er denne madrassen uslåelig. DreamLux fra DreamCloud tar søvn til nye høyder med sin innovative design og førsteklasses materialer.

Denne doblekkmadrassen er et mesterverk av komfort og støtte. Dens 33 centimeters høyde gir deg den perfekte balansen mellom støtte og mykhet. Enten du foretrekker å sove på ryggen, magen eller siden, vil denne madrassen tilpasse seg kroppen din og gi den nødvendige støtten.

DreamLux inneholder en skattkiste av førsteklasses materialer, inkludert memory foam og airflow foam, som arbeider i harmoni for å gi deg en natt med uforstyrret søvn. Den 7-soners pocketfjærsystemet gir presis støtte til hver del av kroppen din, og resultatet er en følelse av vektløshet som du vil elske.

Denne madrassen har også en innebygd overmadrass, som gir ekstra luksus og mykhet til opplevelsen. Overmadrassen er elegant sydd på toppen, og den er laget av førsteklasses hvite strikkede stoffer som ikke bare føles fantastiske, men ser også fantastiske ut.

For miljøbevisste kunder er DreamLux et drømmevalg. Den har både Oeko-Tex og Certipur-sertifiseringer, som garanterer at materialene er fri for skadelige kjemikalier og oppfyller strenge miljøstandarder.

Opplev det ultimate i komfort, støtte og luksus med DreamLux Memoryfoam Madrass. Det er på tide å investere i din nattesøvn og gi deg selv den kvaliteten du fortjener. Velg DreamLux, og våkn opp uthvilt og forfrisket hver eneste dag.


Spesifikasjoner

StilModerne
UtseendeStoff
MaterialeMemoryskum, Skum, Polyester, Stål, bomull
OvermadrassMedfølger sydd sammen / Hybrid
FasthetsgradFast-Medium
Konstruksjon
7-Soners Pocketfjær + Skum + Memoryskum + Skum sidevegg
SertifikasjonerCertiPUR-US, OEKO-TEX, SGS, EE
StørrelseB-Valgfritt H-33cm L-200cm
Garanti
10 år