• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Foamy Memory Overmadrass - 5 Soners overmadrass - 160/180 H5CM

  • 2 090,-

På lager ( 1 - 7 dagers leveringstid )
Artikkelnummer: 547
Leverandør: DreamCloud
Del

Produktinformasjon

Introduser luksusen av uforstyrret søvn med vår Foamy 5-soners memoryfoam overmadrass. Denne eksklusive overmadrassen er designet for å heve søvnopplevelsen din ved å tilby en unik kombinasjon av komfort og støtte gjennom sine innovative fem soner av premium memoryfoam.

Høydepunkter:

5 Soners Design: Foamy overmadrassen er utviklet med avansert teknologi som gir fem distinkte soner for å tilpasse seg kroppens konturer. Dette sørger for målrettet støtte til forskjellige områder av kroppen, som nakke, skuldre, rygg, hofter og føtter.

Premium Memoryfoam: Laget med høykvalitets memoryfoam, tilpasser denne overmadrassen seg naturlig til kroppsvarmen din, gir en myk og støttende følelse som hjelper deg med å oppnå dypere og mer avslappende søvn.

Ekstra Myk Komfort: Opplev en mykhet som omfavner deg fra det øyeblikket du legger deg ned. Foamy overmadrassen gir en luksuriøs overflate som er ideell for de som foretrekker en ekstra myk seng.

Pustende Trekk med Glidelås: Den medfølgende trekket er ikke bare behagelig mot huden, men også pustende for å holde deg kjølig gjennom natten. Den har også en praktisk glidelås for enkel avtakbarhet og vask.

Spesifikasjoner: Foamy 5-soners overmadrass er tilgjengelig i to størrelser – 160x200 cm og 180x200 cm, for å passe perfekt til din seng.

Spesifikasjoner

StilModerne
UtseendeStoff/trekk med glidelås og
Anti-slip bunn
MaterialePolyurethane Memory-skum
FasthetsgradMyk
Konstruksjon
5-Soners memory skum
StørrelseB-Valgfritt H-5cm L-200cm
SertifikasjonerCertiPUR-US, OEKO-TEX, SGS, EE
Garanti
10 år