• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Bella - 7 Soners Pocketspring Madrass - 160/180 H30CM

  • 5 890,-

På lager ( 1 - 7 dagers leveringstid )
Artikkelnummer: 545
Leverandør: DreamCloud
Del

Produktinformasjon
Opplev en ny standard for luksuriøs søvn med Bella 7-soners pocketspring madrass. Denne eksklusive madrassen kombinerer avansert teknologi, elegant design og uovertruffen komfort for å gi deg den beste nattesøvnen du fortjener.

Med en imponerende høyde på 30 cm er Bella designet for å levere en ekstraordinær soveopplevelse. Den hvite overflaten gir et friskt og rent uttrykk, mens de delikate gull-linjene på kantene legger til et snev av raffinement og eleganse.

Den unike 7-soners pocketspring-teknologien til Bella madrassen tilpasser seg kroppens konturer og gir presis støtte punkt for punkt. De individuelle fjærene arbeider uavhengig av hverandre, reduserer bevegelsesoverføring og lar deg nyte en uforstyrret søvn gjennom hele natten.

Bella madrassen kommer med en fast/hard fasthetsgrad, ideell for de som foretrekker en støttende overflate. For de som ønsker en mykere følelse, kan en overmadrass legges til på toppen, noe som gir ekstra komfort og tilpasning etter personlige preferanser.

Enten du er opptatt av helse, komfort eller stil, oppfyller Bella 7-soners pocketspring madrass alle kravene. Investér i din søvnkvalitet i dag, og opplev en revitalisert og fornyet følelse hver morgen. Velg Bella for en luksuriøs soveopplevelse som varer.


Spesifikasjoner

StilModerne
UtseendeStoff
MaterialePolyurethane, Stål, bomull
OvermadrassInngår ikke
FasthetsgradFast/Hard
Konstruksjon
7-Soners Pocketfjær + Skum
StørrelseB-Valgfritt H-30cm L-200cm
SertifikasjonerCertiPUR-US, OEKO-TEX, SGS, EE
Garanti
10 år