• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Backsense - Madrass

  • 5 990,-

På lager ( 1 - 7 dagers leveringstid )
Artikkelnummer: 449
Leverandør: Edas Cloudnest
Del

Produktinformasjon

Introduserer Backsense Madrassen - en perfekt løsning for de som ønsker en fast og støttende søvnoverflate. Denne høykvalitets madrassen har en Bonnell-fjærkonstruksjon, som gir en solid og langvarig støtte for din søvn.

Backsense Madrassen har en hard fasthetsgrad som er spesielt utviklet for å fremme optimal ryggstøtte og en sunn ryggstilling. Dette kan bidra til å redusere ryggsmerter og lindre trykkpunkter, slik at du kan våkne opp uthvilt og forfrisket hver morgen.

Med en tykkelse på 32cm tilbyr Backsense Madrassen en dyp og komfortabel søvnopplevelse. Madrassen har også en overmadrass sydd sammen på toppen som gir bedre mykhet og støtte. Dette gir en søvnoverflate som former seg etter kroppens naturlige kurver, og som gir en behagelig og avslappende søvnopplevelse.

Bonnell-fjærkonstruksjonen gir en ideell grad av støtte, og fordeler vekten din jevnt over madrassen. Dette minimerer bevegelse overføring mellom partnere for en fredelig nattesøvn. Backsense Madrassen er en pålitelig og holdbar madrass som vil gi deg en god natts søvn i mange år fremover.


Spesifikasjoner

StilModerne
UtseendeFløyel
MaterialeSkum, Polyester, Stål
OvermadrassMedfølger sydd sammen
FasthetsgradHard
Konstruksjon
Bonnel fjær + Skum
StørrelseB-Valgfritt H-32cm L-200cm
Garanti
5 år