• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Om oss


Møbelby er en familieeid bedrift som ble startet i 2010 med en visjon om å tilby møbler av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av møbler som passer til ulike stiler og preferanser. Fra moderne til klassisk, fra minimalisme til den mer luksuriøse, har vi alt du trenger for å skape det perfekte hjemmet.


Som en familiebedrift bryr vi oss om våre kunder og gir personlig oppmerksomhet og service til hver enkelt kunde. Vi tror på å skape en positiv opplevelse for hver eneste person som besøker vår butikk eller nettbutikk. Våre erfarne og vennlige ansatte er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne det perfekte møbelet som passer til dine behov og preferanser.


Vi er også opptatt av å tilby kvalitetsmøbler som vil vare i årevis. Derfor jobber vi med de beste leverandørene og produsentene for å sikre at alle produktene vi tilbyr er laget av de beste materialene og i henhold til de høyeste standardene. Vi tar kundetilfredshet og kvalitet på alvor og jobber hardt for å tilby produkter og tjenester av høyeste kvalitet.


Vi vil fortsette å vokse og utvide vårt sortiment, samtidig som vi opprettholder våre kjerneverdier som en familiebedrift. Takk for at du velger Møbelby for dine møbelbehov - vi ser frem til å hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem!


Besøksadresse:

Møbelby
Butikk & Lager
Vågsgata 9, 4306
Sandnes, Norge.

Åpningstider:
Man - Fre fra 10:00 til 18:00
Lørdag fra 10:00 til 17:00