• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

ERCIYES sengesett - Dobbeltseng m/Peis dekorasjon

  • 18 490,-


På lager ( 1 - 7 dagers leveringstid )
Artikkelnummer: 456
Leverandør: Edas CloudNest
Del

Produktinformasjon

Oppdag den fantastiske Cloudnest sengeserien som vil forandre soverommet ditt! Disse sengene er designet med tanke på både funksjonalitet og stil, og gir deg den perfekte blandingen av komfort og praktisk oppbevaring.

Med sin innovative design, kan sengene enkelt vinkles opp for å avsløre en stor oppbevaringsplass under madrassen. Dette gir deg ekstra plass til å lagre alt fra ekstra sengetøy og puter, til klær og andre personlige eiendeler. Nå kan du organisere soverommet ditt og holde det ryddig og rent.

Sengene i Cloudnest-serien har en solid metallramme som gir ekstra styrke og stabilitet. Dette betyr at du kan nyte en god natts søvn i trygghet, vel vitende om at sengen din er solid og robust.

Cloudnest sengeserien kommer i ulike størrelser, fra enkeltseng til king size, slik at du kan velge den størrelsen som passer best for ditt soverom. Velg mellom ulike farger og materialer for å matche din personlige stil og preferanser.

ERCIYES sengesett har en innebygd elektrisk peis dekorasjon som vil gjør ett vakkert blikkfang i hjemmet ditt. Det medfølger en fjernkontroller til den elektriske peisen slik at du kan skru den av og på etter dine behov. Peisen kobles til en vanlig stikkontakt.


-Ønsker du andre farger enn det som er nevnt ovenfor? Ta kontakt med vår kundeservice!

Spesifikasjoner

VaremerkeCloudNest
Overmadrass inngår
Ja, Sydd sammen
Sengegavl
Inngår
Sengegavl inngår
Ja
StilModerne
SengDobbeltseng
UtseendeFløyel
MaterialeSkum, Sponplate, MDF, Polyester, Stål
BenPlast/Stål
FasthetsgradFast-Hard
StørrelseB-Valgfritt+20cm H-140cm L-210cm
Garanti
5 år
Madrass type32cm Bonnel Spring Backsense Madrass 
InnholdKomplett Sengekasse, Hodegavl, Evt. Madrass (Valgfritt)