• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Vedlikehold av sofa

|31/03, 2023

Vedlikehold av sofa

Sofaen din er hjertet i stuen, og den fortjener kjærlighet og omsorg for å se bra ut og føles behagelig. Her er noen tips for å ta vare på den som den fortjener:


  1. Gi sofaen din en daglig dose med støvsugeren: Du vet aldri hva som skjuler seg under putene dine, så bruk støvsugeren til å gi sofaen din litt kjærlighet hver dag. En myk børste vil være et flott tillegg til støvsugeren din for å beskytte stoffet.

  2. La putene dine ta en tur i vaskemaskinen: Hvis putene på sofaen din kan tas av, er det en god idé å vaske dem jevnlig. Følg vaskeanvisningene for å unngå at stoffet blir skadet. Hvis putene ikke kan fjernes, kan du bruke en mild såpe og en myk børste til å rense dem.

  3. Ikke la solen ta over: Selv om sola kan være fantastisk, kan det å la den skinne på sofaen din gjøre mer skade enn godt. Sett sofaen din på et sted som ikke utsettes for direkte sollys. Du kan også vurdere å bruke gardiner eller persienner for å blokkere sollyset.

  4. Si nei til å spise på sofaen: Å spise på sofaen kan føre til flekker og mer skitt, og vi vil jo ikke det! Unngå å spise på sofaen din, og hvis du ikke kan motstå, bruk et serveringsbrett eller et håndkle for å unngå søl.

  5. Gjør flekkfjerning til en umiddelbar handling: Flekker kan oppstå uventet, så det er viktig å ta dem på direkte. Følg instruksjonene på flekkfjerningsmiddelet og test det alltid først på en liten og skjult del av stoffet før du bruker det på hele flekken.

  6. La putene dine ta en sving: La ikke putene dine bli for kjent med en side av sofaen. Ved å snu og vende på putene dine, vil de slites jevnt og føre til at sofaen din varer lenger.

  7. Spar hoppet ditt for en annen plass: Å hoppe på sofaen kan være fristende, men det vil skade både fjærene og rammen. Så unngå å hoppe, og gi sofaen din litt ekstra kjærlighet i stedet!


Disse enkle tipsene vil hjelpe deg å ta vare på sofaen din på en morsom og livlig måte, og bidra til å forlenge levetiden til den. En liten omsorg vil føre til at du kan nyte sofaen din i mange år framover!