• Kjøp nå, betal senere med Klarna!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

6 Enkle tips for å holde spisestuen din i god stand

|1/05, 2023

6 Enkle tips for å holde spisestuen din i god stand

Selv om spisestuen kanskje ikke er det mest brukte rommet i huset, fortjener den likevel å bli tatt godt vare på. Her er noen tips for å holde spisestuen din i god stand:


  1. Rengjør bordet regelmessig: Spisebordet er hjertet i spisestuen, og det er viktig å holde det rent og pent. Tørk av bordet etter hver bruk med en fuktig klut og mild såpe. Unngå bruk av slipende eller sterke rengjøringsmidler, da disse kan skade overflaten på bordet.

  2. Beskytt bordet med en duk eller bordbrikker: For å unngå skader på bordet ditt, bruk en duk eller bordbrikker når du spiser eller drikker. Velg en duk som passer til stilen din, og legg til noen fine bordbrikker for å gi et personlig preg.

  3. Poler opp bestikket og serviset: Selv om bestikket og serviset sjelden er i direkte kontakt med spisebordet, kan det likevel være lurt å polere det regelmessig. Bruk en myk klut og et spesialmiddel for sølv eller metall for å få dem til å se skinnende ut.

  4. Rengjør stolene regelmessig: Stolene i spisestuen kan også bli skitne og trenger regelmessig rengjøring. Bruk en myk klut og mild såpe for å rengjøre stolene. Hvis stolene har polstring, kan du også bruke et tekstilrensingsmiddel for å fjerne flekker og smuss.

  5. Unngå direkte sollys: Hvis spisestuen din har vinduer som vender mot solen, kan direkte sollys føre til falming av møbler og tekstiler over tid. Bruk gardiner eller persienner for å beskytte spisestuen din mot sollys.

  6. Lagre vinglass og tallerkener riktig: Hvis du ikke bruker spisestuen din til daglig, kan du beskytte glass og tallerkener ved å lagre dem på riktig måte. Lagre dem i esker eller skap med beskyttende puter for å unngå at de blir skadet.


Disse enkle tipsene vil hjelpe deg med å holde spisestuen din i god stand, slik at du kan nyte måltidene dine i et vakkert og velstelt rom. Ta vare på spisestuen din, og den vil ta vare på deg i mange år fremover!